Monday, April 9, 2012

Betul betul cuci

hye u olls..aku kembali setelah hampir setahun aku menghilangkan diri dari menulis.poyo kan ayat.actually,bukan nya xde masa langsung cuma komitmen aku skang byk ke arah benda lain.so aku kena tumpukan pada benda2 tu dulu before blog ni.macam-macam benda berlaku pada tahun 2011.skemanya ayat.haha.1st dengan wedding aku, 3.2.2011.alhamdulilah.syukur dah pun cecah setahun dan 2 bulan aku bersama encik suami yang tercinta.baby?ouch.soalan panas tu.insyallah akan diusahakan xlama lagi.almaklumlah dah nk abes pun anak en. Ithnin ni nk belajar.syukur sgt ada family dan suami yang memahami selama aku memerah otak dan keringat wat degree.Hanya Tuhan je tahu peritnya hidup berjauhan dengan suami.Rasa bersalah teramat but aku gembira sekurang-kurangnya aku xmelakukan maksiat.xberkapel secara haram (bukan aku nk menghina kapel2 yang ada) tp aku paham xsemua ibu bapa mereka mcm family aku.xpa.aku doakan semoga semakin hari semakin ramai ibu bapa yang yakin anak2 dorang leh kawin cepat.untuk elak maksiat dan gejala sosial yang makin berleluasa semakin hari ini.semakin hari semakin aku menghitung bila la nk abes blaja ni.aiya.macam mana la org leh sanggup wat PHD bagai.wat degree pun hati kena kental beb!ok la akan bersambung entri aku ni.disertakan gambar poyo aku dengan si poyo pujaan hati ini.gmbr ni masa vacation kat melaka.poyo kan?xde tempat lain ke nk merayap.at the end, aku yg xleh jawap test OR sebb vacation ni.tp Alhamdulilah.akhirnya result OR so so la.Keep it touch :)






Sunday, July 31, 2011

Happy Puasa

selamat menjalani ibadah puasa
kepada semua rakyat malaysia
dan untuk aku
SELAMAT BERPUASA PERTAMA ISTERI

Wednesday, May 25, 2011

Kembali


Setelah lama aku tinggalkan blog ni,ari ni aku try la sapu-sapu sikit apa yang bley disapu.dah beberapa ari aku pulang awal dari LATIHAN INDUSTRI a.k.a AMALAN KEJURUTERAAN.tiap-tiap ari hitung ari bila nak abes benda alah ni.aku dah mula rasa xkeruan.asal malam je xtau nk buat apa dah.asik-asik ngadap MUKA BUKU.pastu dok ulang movie yang sama.sampai termuntah-muntah nk tgk balik.adilkah?tetiba aku rasa rindu pulak suasana masa wedding aku.mcm xnk masa tu berlalu mcm tu je.dan yang pastinya bukan aku je yg rasa bosan dengan LI a.k.a AK ni.org lain pun menyirap-yirap duk pk apa kesudahannya benda ni.yela,mungkin ade je input yg kita dapat tiap-tiap ari tp mcm xsesuai la sebb terlalu lama dan paling xtahan sekali other Universiti xde pun buat kegiatan haram ni.haha.why must my Universiti yang sgt seronok ni ade benda ni?Mula la aku menyesal dengan nasib aku kat Universiti ni.Xpela uols.I ade lebey kurang plus minus 1 1/2 years nk dapatkan scroll yg xberapa nk mahal tu.title ade DEGREE tu yang buatkan benda ni jadi mahal.dan semoga xde la masalah dari tahun ke tahun mendaki nk habiskan benda ni.


p/s: apasal la LI ni xde elaun.mula la rasa xsenang duduk bila bosan menghantui diri.

Saturday, March 5, 2011

Untuk Tontonan

video

3.2.11

THANKS PADA
KAUM KERABAT
SAHABAT HANDAI
KENALAN TERAPAT
MEMERIAHKAN MAJLIS
MENGHAPPYKAN MAJLIS
HADIAH-HADIAH YANG BEGITU TERUJA


DOAKAN KEBAHAGIAAN KAMI BERSAMA : )

Saturday, January 1, 2011

2011

selamat tahun baru 2011

status baru

Friday, December 3, 2010

Preparation Of February 2011

attend wedding course - done
hiv test - done
baju akad nikah- done (kaler hijau)
hantaran- satu hape pun xbeli dan xbuat lagi
butik pengantin ++ andaman- xp tgk langsung jugak harap ade lagi baju lawa2